۱۳۹۱ فروردین ۳, پنجشنبه

مسعود بارزانی رهبر اقلیم کردستان در پیام نوروزی خود به احزاب سیاسی در عراق هشدار داد که بدون تاخیر باید به فکر راهکاری برای وضعیت فعلی عراق باشند در غیر این صورت رهبران کرد به ملت کرد مراجعه خواهند کرد و ملت کرد تصمیم نهایی در مورد سرنوشت خود را خواهد گرفت پیام کاک مسعود بارزانی به مناسبت نوروز






مسعود بارزانی رهبر اقلیم کردستان در پیام نوروزی خود به احزاب سیاسی در عراق هشدار داد که بدون تاخیر باید به فکر راهکاری برای وضعیت فعلی عراق باشند در غیر این صورت رهبران کرد به ملت کرد مراجعه خواهند کرد و ملت کرد تصمیم نهایی در مورد سرنوشت خود را خواهد گرفت
پیام کاک مسعود بارزانی به مناسبت نوروز
مسعود بارزانی، نوری مالکی را به عنوان ديکتاتور عراق جديد مورد انتقاد قرار داد !



بارزانی رئيس اقلیم کردستان عراق در پيام نوروزی خود، نوری مالکی را به عنوان ديکتاتور عراق جديد مورد حمله قرار داد و گفت: در کجای دنيا هست که يک نفر، نخست وزير باشد، فرمانده کل قوای مسلح باشد، وزير دفاع باشد، وزير کشور باشد، رئيس اطلاعات باشد، رئيس شورای ملی قومی باشد، ديروز هم يک نامه بانک مرکزی ارسال شده، که بانک مرکزی هم وابسته به خودش باشد. پس چی برای ديگران مانده است؟
وی افزود: ديگر بس است. عراق، به پرتگاه می رود، چند نفر دارند حکومت عراق را به سمت ديکتاتوری می برند.

بارزانی در پيام خود گفت:
خواهران و برادران، در اين روز، خيلي ها درخواست می کردند و تماس می گرفتند که در اين روز، يک مژده خوب و بزرگ به همه مردم کردستان اطلاع دهيم. من شما را مطمئن می سازم، انشاالله آن روز خواهد رسيد که اين مژده به شما داده شود، اما بايد در زمان مناسبی باشد، اما مطمئن باشيد که مژده خواهد آمد…
کردستان هميشه، پناهگاهی برای مردم مظلوم بوده است، چند نفری که امروز در بغداد به زور خود را تحميل کرده اند، اينها در کردستان آواره بودند و کردستان درب خود را برای آنها باز کرده بود. امروز يک بحران جدی در عراق است، وقتی ما می گوييم يک بحران جدی هست، می دانيم که چه می گوييم. …
متأسفانه تعداد انگشت شماری پيدا شدند، همه قدرت را احتکار کرده اند، يک تروريسم فکری ايجاد کرده اند، نبايد کسی به آنها انتقاد کند، نبايد کسی نظر خودش را بدهد، در غيراينصورتهار می شوند و دست به حملات مختلف می زنند.
وقت آن رسيده که همه واقعيات برای مردم کردستان و مردم عراق توضيح داده شود. بگذار بدانيم اختلاف ما بر سر چيست؟ اختلاف ما بر سر اين است:
اول درباره شراکت در حکومت، بين کرد و عرب يعنی عرب شيعه و عرب سنی و احترام و شرکت دادن ساير اجزای عراق که اکنون اصلاً اين شراکت معنايی از آن باقی نمانده است، التزام به قانون اساسی بايد باشد، که روزانه قانون اساسی نقض می شود، اجرای توافقنامه های اربيل در اساس پشت گوش انداخته شده و اجرا نشده است. به مجرد اين که به حکومت رسيدند، همه توافقنامه ها را فراموش کردند. قانون اساسی را فراموش کردند، شراکت را فراموش کردند. که اين در پيوند با سرنوشت عراق و آينده تمام عراق و عراقيان دارد. اين طور نيست که تنها در ارتباط با اقليم کردستان باشد.
حالا بياييم درباره اختلافاتی که بين اقليم و گروه حاکم کنونی در بغداد توضيح بدهيم:
يک: در رابطه با کرکوک و مناطق جدا شده است. که هميشه شانه خالی می کنند. … اين غيرممکن است که ما از اين مسأله دست برداريم، چرا که اين مبنای هرگونه توافقی برای ماست.
مسأله پيشمرگه:
همه می دانند که پيشمرگه چه نقشی برای همه عراق دارد. اکنون با چشم دشمن، به پيشمرگه می نگرند و مثل دشمن با پيشمرگه تنظيم می کنند. 5 تا 6سال است، تمامی حقوق پيشمرگان را دزيده و مصادره کرده و نمی گذارند به کردستان بيايد. از اين هم بدتر، اين چند نفر، در انتظار اين هستند که هواپيمای اف16 به دستشان برسد، تا بار ديگر شانس خود را با پيشمرگان آزمايش کنند. با اين منطق، حکومت عراق را پيش می برند.
… . موضوع ديگر، تشکيل يک ارتش تقريباً يک ميليونی است و می خواهند که برای يک نفر باشد. در کجای دنيا هست که يک نفر، نخست وزير باشد، فرمانده کل قوای مسلح باشد، وزير دفاع باشد، وزير کشور باشد، رئيس اطلاعات باشد، رئيس شورای ملی قومی باشد، ديروز هم يک نامه بانک مرکزی ارسال شده، که بانک مرکزی هم وابسته به خودش باشد. پس چی برای ديگران مانده است؟ شايد خيلي ها فکر کنند که شيعيان موافق اين وضعيت هستند، شيعيان قبل از سني ها و کردها، (به حاشيه رانده شده اند) … آنهايی که ادعا می کنند که از حقوق شيعيان دفاع می کنند، دفاع از حقوق شيعيان به اين شکل نيست که هم پيمانان شيعه را به حاشيه برانند و دشمن برای شيعيان توليد کنند، و برای ديگران در عراق حساب باز نکنند، ما می گوييم که عراق متعلق به همه است، برای کرد و شيعه و سنی و ترکمن و کلدان و آسوری و متعلق به همه مردم عراق است. هر کس بر اساس حجم و موقعيت خودش. اگر می خواهند به شيعيان خدمت کنند، خدمات ارائه دهند، امنيت برای مردم عراق تأمين کنند، شما برای عراق چه کار کرده ايد؟ بفرماييد بياييد همه حساب ها را روی ميز بياوريم. ما پايبند هم پيمانی با برادران شيعه هستيم، اما نه با اين چند نفر و اين چند کسی که همه قدرت را احتکار کرده اند و هيچ کس ديگری را به حساب نمی آورند. من مطمئن هستم که شيعيان قبل از کردها و سني ها مخالف اين وضعيت هستند.

بارزانی تأکيد کرد:
زمان اين فرا رسيده که به صراحت بگوييم ديگر بس است. عراق، به پرتگاه می رود، چند نفر دارند حکومت عراق را به سمت ديکتاتوری می برند، و عراق در يک بحران جدی قرار گرفته است. تا جايی که به ما برمی گردد، ادامه اين وضعيت به هيچ وجه قابل قبول نيست. بنابراين از رهبران همه احزاب و گروه های سياسی تمام عراق می خواهم، هر چه سريعتر، تشکيل جلسه بدهند و به سرعت برای اين وضعيت راه حلی پيدا کنند و مکانيزم مشخصی برای آن تعيين کنند و در يک زمان کوتاه، اين وضعيت حل وفصل شود، در غيراينصورت، ما به مردم خود مراجعه می کنيم و تصميم نهايی را ملت ما خواهد داد و بعد از آن ديگر کسی نبايد گلايه کند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر